Webbhotell

Vi kan lagrar din hemsida på våran egen server-hårdvaran, du behöver ingen annan leverantör för domän eller webbhotell. Servern är lokaliserat på datacentret datadock, som har en direkt anslutning till alla stora Europäiska backbone-anslutningar.

För en utökat månadskostnad erbjuder vi att du få en egen virtuell server där det finns endast din egen domän, dvs. att du få din egen server.

Men om du vill använder ett annat webbhotell som t.ex. Loopia eller one.com, hjälper vi gärna till att överföra din sida ditt, och underhålla den.

Basic Hosting

"Bas-Paketet" som innehåller

  • 2 GB diskutrymme
  • upp till tre databaser
  • upp till 50 email adresser
  • webb statistik (Piwik)
  • FTP tillgång

Ytterligare tjänster som t.ex. (e.g. streaming, SSH) kan läggas till till låga kostnader.

Content Management Hosting


Vår "Content Management Package" erbjuder en enkel lösning om du vill inte hålla på med "webb-programmering" utan vill helt enkelt har en hemsida var du kan ändra innehållet själv på ett mycket enkelt sätt. Standardmässigt erbjuder vi Drupal. Därmed kan du ändra utseendet och innehållet själv på varje sida. Systemet är kostnadsfri, och innehåller allt man kan tänker sig på sin sida: blogg, gästbok, forum, shop, ...

Om du väljer oss för att hosta din sida på våran webbserver, betyder det att själva drupal-mjukvaran inte beräknas in i din diskförbrukning (för vi använder en multi-site konfiguration), som betyder att du har mer plats för dina filer.